این وسیله انعطاف پذیر که قابل نصب بر روی پوست و بافت انسان می باشد پتانسیل بسیار بالایی در کاربرد کاربرد های پزشکی دارد.
این سنسور ها می توانند به عنوان حسگر های فیزیولوژیکی استفاده شوند که قادر به مانیتورینگ اطلاعات مغزی و قلبی به صورت لحظه ای می باشند. با این حال سنگین بودن باتری این حسگر و عدم توانایی تامین انرژی کافی توسط باتری های کوچک و همچنین نویز حاصل از منبع انرژی الکتریکی باعث شده تا نتوان به صورت طولانی مدت از آن استفاده کرد.زیرا یکی از موارد کلیدی برای کارکرد بهینه این حسگر قلبی انعطاف پذیر تامین یک منبع با انرژی پایدار و کافی می باشد.
مهمترین دست اورد این مطالعه دستیابی به سلول های خورشیدی ارگانیکی بود که با استفاده از نانوذرات می تواند عملکردی مستقل از زاویه نور داشته باشد بود. همچنین دانشمندان توانستند به بالاترین بازده تبدیل نور ( photo-conversion-efficienty ) برسند.آن ها موفق شدند به PCE 10.5% و نسبت انرژی به وزن (power-per-weight ) وات 11.4watts به ازای هر گرم دست پیدا کنند.
برای نشان دادن کاربرد عملی این سلول های خورشیدی ارگانیک با استفاده از سنسور های الکتروشیمیایی ارگانیک در یک لایه بسیار نازک حدود 1میکرومتر با هم همگام سازی شدند.
این لایه نازک پس از قرارگیری بر روی پوست موش آزمایگاهی در مجاورت قلب موش توانست ضربان قلب و سیگنال الکتروکاردیوگراف (ECG) قلب را در روشنایی 10000 لوکس (که معادل نور دیده شده در سایه در یک روز آفتابی می باشد) به خوبی مانیتور کند.همچنین به علت عدم استفاده از سیم نویز کمتری را ایجاد می کنند که سبب می شود تا اطلاعات دقیق تری را در اختیار قرار دهد.
طبق گفته Kenjiro Fukunda از مرکز تحقیقات RIKEN این یبک گام مهم در ساخت دستگاه های مانیتورینگ پزشکی که بر روی پوست قرار می گیرند و دستگاه های ذخیره سازی انرژی انعطاف پذیر محسوب می شود.