کاهش خطر سکته مغزی و بیماری های قلب و عروق: مطالعات انجام شده رابطه بیماری های قلب و عروق و عواملی مانند پیاده روی ، سن، مصرف الکل و سیگار کشیدن را بررسی کردند. دانشمندان دریافتند که پیاده روی 2.5 ساعت در هفته (21 دقیقه در روز) باعث کاهش 31 درصد بیماری های قلبی وعروقی کاهش 32 درصد مرگ و میر می شود.
جلوگیری از چاقی: یکی از ساده ترین راه های مبارزه با چاقی داشتن پیاده روی روزانه است. محققان دریافتند که حدود یک ساعت پیاده روی در طول روز، ژن های ارتقاء دهنده وزن را به نصف کاهش می دهد. علاوه بر این، 15 دقیقه راه رفتن نیز می تواند باعث کاهش گرایش افراد به شیرینی ها باشد که نقش مهمی در چاقی دارند.
کاهش فشار خون: اگر فشار خون بالا دارید، پیاده روی آرام می تواند مفید باشد. محققان دانشگاه آریزونا دریافتند که تنها 10 دقیقه راه رفتن در روز در کاهش فشار خون موثر خواهد بود. اگر شما 15-20 دقیقه پیاده روی داشته باشید، شانس بیشتری برای کاهش فشار خون خود خواهید داشت.
تقویت حافظه: همانطور که می دانید ورزش برای مغز عالی است، زیرا در این حالت سروتونین با گیرنده های مغز مرتبط می شود. طبق مطالعه منتشر شده در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم، راه رفتن می تواند به تقویت حافظه کمک کند. این مطالعه نشان می دهد که پیاده روی عادی (بین 15 تا 20 دقیقه) می تواند باعث کاهش ابتلا به زوال عقل شود.
اریک روبرتسون، متخصص جراحی، معتقد است که با افزایش سن برخی مفاصل به ویژه در زانوی شما می تواند آسیب دیده یا فرسوده شود و گرفتگی، درد را هنگام حرکت تجربه کنید. اما ورزش، به ویژه پیاده روی، می تواند به بازسازی مفاصل کمک کند.
کاهش استرس: متخصصان معتقدند ساده ترین راه برای مبارزه با استرس پیاده روی است. هنگام ورزش و فعالیت بدنی، سطوح سروتونین بالاتر خواهد بود و احساس تنش کمتری خواهید داشت که می تواند باعث کاهش استرس شود. 15 یا 20 دقیقه پیاده روی می تواند به تقویت سطوح سروتونین کمک کند.