تحقیقات نشان می دهد که سطوح بالای استرس می تواند باعث شروع افسردگی شود. مطالعه بر روی سطح استرس افراد سالم نشان می دهد که افسردگی در افرادی که میزان استرس بیشتری دارند ، رایج تر است.
اضطراب با افسردگی متفاوت است. با این حال، مانند افسردگی، مطالعات نشان داده اند که استرس به اختلالات اضطراب منجر می شود. افرادی که سطح بالایی از استرس کار را تجربه کرده اند بیشتر احتمال بروز اضطراب دارند.
تحریک پذیری و خشم در افرادی که استرس بالاتری دارند رایج است. سطح بالاتری از خشم ، استرس روانی و احتمال حمله قلبی مرتبط هستند.
در برخی افراد، استرس بیش از حد می تواند تاثیر منفی بر روی میل جنسی داشته باشد. در واقع مطالعات نشان می دهد، استرس مزمن تاثیر منفی بر میل جنسی داشته باشد. این مسئله بیشتر بر زنان تاثیر می گذارد و کاهش استرس می تواند به آن کمک کند.
استرس بر روی قدرت تمرکز و حافظه تاثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهدکه هنگام استرس هورمون های خاصی آسیب می بینند و این رویداد می تواند باعث کاهش عملکرد حافظه شود. تغییرات مختلف شیوه زندگی ، رژیم غذایی سالم ، فعالیت های ذهنی به بهبود حافظه و حفظ سلامت مغز کمک می کند.
عوامل استرس زا اجتماعی و فیزیکی می تواند تأثیر زیادی بر سلامت و خلق و خوی عاطفی ما داشته باشد. راه های بهبود روحیه :
کاهش علائم عاطفی استرس با کاهش عوامل استرس زا در زندگی شما آغاز می شود. فعالیت های جسمانی مانند پیاده روی ، دویدن و ایروبیک یک راه عالی برای از بین بردن استرس و تنش فیزیکی است. فعالیت های فیزیکی آرام مانند یوگا یا تای چی می تواند در آرام کردن ذهن شما کمک کند . پیدا کردن تکنیک های کاهش استرس که برای شما کار می کنند گام مهمی در کاهش علائم عاطفی استرس است.