گفته می شود مصرف غذاهای سرخکردنی بر سلامت سیستم قلب و عروق تأثیر گذاشته و خطر دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد. در این تحقیق ، محققان آمریکایی به بررسی روی زنان بالای ۵۰ سال پرداخته و دریافتند که زیاده روی در مصرف غذاهای سرخکردنی میتواند خطر مرگ ناشی از عوامل مختلف را افزایش دهد.
در این مطالعه ، اطلاعات ۱۰۶ هزار و ۹۶۶ زن ۵۰ تا ۷۹ ساله در فاصله سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ بررسی شد که سال ۲۰۱۷ به اطلاعات تکمیلی آنان دسترسی داشتند. در مدت زمان انجام مطالعه ۳۱ هزار و ۵۸۸ نفر از این زنان فوت کردند. از میان افراد فوت شده ۹۳۲۰ نفر به دلیل بیماری های قلبی و ۸۳۵۸ نفر بر اثر پیامدهای ناشی از سرطان جان خود را از دست دادهاند. همچنین ۱۳ هزار و ۸۸۰ نفر بر اثر عوامل دیگر فوت کردهاند.
نتایج تحقیقات نشان داد که مصرف مرتب غذاهای سرخکردنی بر افزایش خطر مرگ و میر بر اثر عوامل مختلف تاثیر می گذارذ. هرچند خطر مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی بیشتر بوده است. همچنین متخصصان با در نظر گرفتن عواملی مانند سبک زندگی، کیفیت رژیم غذایی، میزان درآمد و سطح تحصیلات دریافتند خطر مرگ در افرادی که حداقل یکبار در روز از غذاهای سرخکردنی مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که از این نوع غذاها مصرف نمیکنند هشت درصد بیشتر است.