به گفته شانه ساز، روند ساخت داروی کاملاً ایرانی آغاز شده و طی روزهای آینده از این داروی ایرانی برای درمان بیماران در کشور استفاده خواهد شد. او در مورد ترکیب این دارو، شرکت سازنده و نحوه توزیع و قیمت گذاری آن اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.
توسعه، تست و تولید انبوه دارو، آن هم برای بیماری جدیدی مثل کووید-19 فرایندی بسیار زمان بر است. با این حال رئیس سازمان غذا و داروی کشورمان سخنی در مورد نحوه آزمایش اثربخشی این داروی ترکیبی نگفت و فقط اشاره کرد که «اقدامات بالینی این داروی ترکیبی انجام شده و مجوزهای آن کسب شده است».
عوارض جانبی احتمالی این داروی ترکیبی نیز از جمله مواردیست که هنوز برایمان روشن نیست. امیدواریم توزیع این دارو بتواند روند بهبودی بیماران را تسریع بخشد.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت، تا ظهر امروز (شنبه 2 فروردین) تعداد مبتلایان به کووید-19 در کشور به 20610 نفر رسیده و تاکنون 1556 نفر از هموطنانمان جان خود را از دست داده اند.
مسئول توزیع داروهای کرونا در سازمان غذا و دارو اطلاعات بیشتری را از این دارو اعلام کرده است. به گفته علی رزازان «این دارو یک ضد ویروس مستقل است که در کشور چین تولید و آزمایش شده. این دارو در چین جواب داده و ممکن است برای بیماران کشور ما نیز جواب بدهد.»
رزازان که از اعلام اسم این دارو خودداری کرد، گفت مواد اولیه آن مراحل ترخیص را در گمرک می گذراند و بعد از ترخیص، ظرف دو روز به مرحله تولید می رسد