در واقع خشم می تواند اثرات منفی بر سلامت روحی و جسمی ما بگذارد و ما را از بیان احساسات سالم باز دارد. دانستن اینکه چگونه این احساسات را شناسایی، بیان و مهار کنیم نیازمند توانمند سازی است. در این جا نکاتی درباره خشم و عصبانیت بیان می کنیم:
مخفی کردن احساسات عواقب دارد. در واقع، خشم مزمن با علائمی مانند بی خوابی، اضطراب و افسردگی همراه است و در موارد شدیدتر منجر به رفتارهای ناسالم مانند مصرف مواد، پرخوری و پرخاشگری خواهد شد. کارهایی مانند نوشتن ، آواز خواندن، مدیتیشن و یا صحبت با یک درمانگر می توانند یک راه حل برای این موضوع باشد.
2. دلیل عصبانت خود را دریابید
در مورد افراد، موقعیت ها، و حوادثی که سبب ایجاد ناراحتی در شما می شوند، فکر کنید و آنها را ردیابی نمایید. عصبانیت معمولاً سبب ایجاد ترس های عمقی در وجود افراد می شود. در زمانی که احساس می کنید به اوج عصبانیت نزدیک شده اید، از خودتان بپرسید چه ترسی در وجودتان نهفته که سبب می شود احساساتتان تحریک شود. ما نمی توانیم دیگران را تغییر دهیم و در مواردی که کنترل امور دست ما نیست نگرانی بی فایده است.
زمانیکه عصبانی می شوید، بدن شما منقبض می شود. نفس عمیق به شما کمک می کند تا استرس را از خود دور کنید و احساس بهتری داشته باشید. یکی از بهترین شیوه ها برای کنترل خشم خارج شدن از محیط است به مدت چند دقیقه پیاده روی کنید . می توایند از چند عبارت مثبت استفاده کنید و به خودتان بگویید تا عصبانیتتان فروکش کند. این کار به شما یادآوری می کند که خودتان حق انتخاب دارید و می توانید واکنش هایتان را آگاهانه انتخاب کنید.
عصبانيت موجب افزايش هورمون استرس و عصبانيت در بدن ميشود در نتیجه موجب افزايش فشار خون ميشود. پس همیشه با آرامش مشکلاتتان را حل کنید ، چرا که عصبانيتهاي طولاني مدت و شديد سلامت قلب را هم به خطر مياندازد.