خودرویی که با همراهی آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن در حال توسعه است، «لونر کروزر» نام دارد که نام آن ادای احترام به خودروی کاربردی اسپرت تویوتا لندکروزر است. پیش بینی میشود که این وسیله نقلیه در اواخر دهه ۲۰۲۰ تکمیل شود.
تاکائو ساتو، سرپرست پروژه «لونر کروزر» در شرکت تویوتا موتور گفت: «این وسیله نقلیه بر این ایده سوار است که مردم غذا میخورند، کار میکنند، میخوابند و با دیگران به طور ایمن در خودروها ارتباط برقرار میکنند و همین کار را میتوان در فضا نیز انجام داد.»
ساتو به آسوشیتدپرس گفت: «ما فضا را بهعنوان منطقهای برای دگرگونی خود در این قرن میبینیم.»
وی افزود: «با رفتن به فضا ممکن است بتوانیم ارتباطات راه دور و سایر فنآوریهایی را توسعه دهیم که برای زندگی انسان ارزشمند است.»
گرانش ماه یک ششم گرانش زمین است و ماه دارای فضای پیچیده با دهانهها، صخرهها و تپهها است. این محیط در معرض تشعشعات و شرایط دمایی بسیار سختتر از زمین قرار دارد. هر وسیله نقلیه برای حرکت روی ماه با چالشهای جدید زیادی روبرو خواهد شد. تویوتا میگوید قادر به مقابله با این چالشها است.
شرکت گیتای ژاپن، یک شرکت سرمایهگذاری که با تویوتا قرارداد دارد، یک بازوی رباتیک برای «لونر کروزر» ساخته است که برای انجام وظایفی مانند بازرسی و نگهداری طراحی شده است.
شو ناکانوسه، مدیر اجرایی گیتای گفت که احساس میکند چالش انفجار در فضا اساسا برطرف شده است اما کار در فضا هزینهها و خطرات زیادی را برای فضانوردان به همراه دارد. وی افزود: «اینجا است که رباتها به کار خواهند آمد.»
تویوتا از زمان تاسیس خود در دهه ۱۹۳۰ نگران از دست دادان هسته اصلی تجارت خود بهخاطر تغییرات در هر دوره بوده است. این شرکت در زمینه مسکن، قایق، جت و ربات کار کرده است.
شیتجیرو نودا، یکی از مهندسان تویوتا گفت که در مورد پروژه جدید هیجانزده است چراکه به اعتقاد وی ادامه ماموریت طولانی مدت این خودروسازی برای خدمت رسانی به مشتریان و ماه ممکن است منابع ارزشمندی برای حیات روی زمین فراهم کند.
او افزود: «فرستادن خودروهایمان به ماه ماموریت ما است. تویوتا تقریبا در همه جا وسیله نقلیه دارد. اما این در مورد خودروهایمان به جایی است که هرگز نرفتهایم.»